Om bolaget

Affiliate & Webbproduktion

Om Devonera

Historia

Innan Devonera grundades fanns en enskild firma som hette Webblayout Opius. Eftersom den gick så pass bra så ombildades bolaget till ett aktiebolag och bytte namn till Devonera AB.

Kvalité före kvantitet

Målsättningen är att alltid arbeta kvalitativt. Detta för att slippa behöva börja om från början så kod tenderar att bli väldigt komplex om man inte har ordning och reda.

Affiliate

Vad det innebär

Med affiliate-marknadsföring menas att man marknadsför andras produkter och tjänster. För Devonera innebär det att skapa webbplatser som visar upp produkter på ett nytt sätt i en ny mix av en viss typ av produkter. Det kan också innebära att presentera samma produkt eller tjänst från flera olika aktörer som sedan jämförs mot varandra.

Nätverk som används

Mest används Adtraction, Adservice och Adrecord. Nätverk som Tradedoubler och Double används också. Det nätverk med bäst utbud är oftast Adtraction men den bästa lösningen rent tekniskt är Adrecord. Den bästa servicen finns hos Adservice även om servicen är bra hos alla.

Webbproduktion

Eftersom affiliate-verksamheten gått så pass bra så finns för tillfället bara en aktiv kund och det är Ekobyn Nils Dacke AB. Webbplatsen är gjort i Kirby CMS.

Trots att Devonera idag inte arbetar med webbproduktion i någon större utsträckning så är du välkommen att höra av dig. Om uppdraget känns rätt så finns det inga hinder. Då kan vi skapa något kreativt tillsammans.

Kontakta devonera.ab@gmail.com med vad ni vill ha så kikar vi på det.

WordPress

Jag som VD har 10 års erfarenhet av WordPress. Det beror på att jag tidigare arbetat hos E-mind, MediaAnalys och Viva Media. Jag har också haft kunder i den enskilda firman Webblayout Opius som företaget hette innan det ombildades till Devonera AB.

Kirby

Jag började arbeta med det relativt okända Kirby CMS år 2014. Det ger några års erfarenhet av systemet. I princip alla egna webbplatser görs uteslutande i Kirby då det är betydligt bättre än WordPress för utvecklare.