Om Devonera AB

Vi är det teknikdrivna företaget vars viktigaste mål inte är att tjäna pengar, utan att få nöjda kunder genom att skapa kvalité.

Historia

Företaget startade egentligen som en enskild firma redan 2011, men omvandlades sedan till ett aktiebolag 2016. Vi har arbetat med webbproduktion men även med affiliate-verksamhet.

Små och medelstora uppdrag

Vi arbetar alla typer av företag. Eftersom vi är ett litet företag arbetar vi helst med små och medelstora projekt. Det innebär främst byggen av informativa webbplatser och bloggar. Stora eller väldigt komplexa projekt tror vi att större företag klarar av bättre.

Kvalité är viktigt

Det ska vara kvalité i det vi gör. Det är inte bara viktigt för er, utan också för oss. Med god kvalité kan vi vara stolta över vad vi byggt, men också med ert godkännande använda er som referens.

Vi är inga säljare

Vi är inga säljare. Vi är teknikdrivna och lever istället på ett gott rykte. Då vi inte lägger några pengar på sälj, kan vi istället investera vår tid på teknik som kan gynna våra kunder.

Rätt pris

Vårt mål är att ta så lite betalt som möjligt, men ändå kunna driva verksamheten framåt. Det tror vi gynnar oss i längden, med nöjdare kunder och fler uppdrag.

Inget krångel

Det är lätt att krångla till det. Vi strävar mot att hålla det rent, snyggt och enkelt. Det går i regel snabbare och blir bättre.