Referenser

Affiliate & Kunder

Affiliate

Webbplatserna i den här sektionen ger intäkter genom affiliate-verksamhet. Det innebär att de innehåller produkter eller tjänster där provision sedan ges per transaktion.

Pollenbutiken

Pollenbutiken

Tabletter, nässpray och ögondroppar

En av fem personer i Sverige lider av pollenallergi. Köp pollenmedicin när pollenallergin är som värst. Olika mediciner fungerar olika bra på olika personer.

2018 Besök
Nallepresent

Nallepresent

Skicka en nalle i present

Här samlas ett stort antal presentnallar under ett och samma tak. Det finns kategorier som kärleksnallar, värmenallar, studentnallar och julnallar.

2018 Besök
Lånera

Lånera

Jämför långivare

När man behöver låna pengar kan det vara värdefullt att veta vilket lån som ger mest fördelar. Lånera jämför bland annat räntor, krav och låntid.

2015 Besök
Vardagsfinans

Vardagsfinans

Jämför smslån och blancolån

Låna bara pengar om du verkligen behöver. Om du ändå behöver låna, välj ett lån som har bra villkor. Vardagsfinans ställer många långivare mot varandra för att göra valet enklare.

2013 Besök
Skicka Presenter

Skicka Presenter

Till alla dina vänner

Födelsedag, dop, bröllop, möhippa eller examen. Det kan finnas många anledningar till att skicka en present. Köp present som choklad, blommor, upplevelse eller nalle.

2012 Besök
Räntefritt Smslån

Räntefritt Smslån

Låna utan extra kostnad

Ett räntefritt lån innebär inga extra avgifter tillkommer. Det gäller i regel bara första gången och bara om lånet betalas tillbaka i tid. Det mest fördelaktiga lånet är såklart det som inte behöver tas.

2012 Besök

Kunder

Andelen webbproduktion är mycket liten just nu då affiliate-verksamheten har tagit allt mer plats. Trots detta så är dörren fortfarande öppen för den typen av verksamhet. Om du har behov av en webbplats, maila till devonera.ab@gmail.com.

Ekobyn

Ekobyn

Den fantastiska lilla Ekobyn bestående av tre små stugor ligger mitt i Småland. Boka en stuga nära sjön i skogen för att känna lugnet. Det är gångavstånd till skidbacke och butik.

2009 Besök

Övrigt

Här läggs det som inte platsar i de andra kategorierna.

Dice

Dice

Tema till WordPress

För några år sedan gjorde jag ett WordPress-tema. Nu för tiden använder jag inte WordPress speciellt mycket eftersom jag gått över till Kirby CMS.

2014 Besök