Referenser

Alla våra referenser

Cultura Familjehem AB på datorskärm
Datorskärm fot
Cultura Familjehem AB på mobiltelefon

Cultura Familjehem AB

Cultura Familjehem AB är ett företag etablerat i Kalmar. De söker ständigt familjer som vill vara familjehem åt barn som av någon anledning inte kan bo hos sina föräldrar. De vill vara en seriös aktör på marknaden, i kontrast mot oseriösa lycksökare.

Ekobyn Nils Dacke AB på datorskärm
Datorskärm fot
Ekobyn Nils Dacke AB på mobiltelefon

Ekobyn Nils Dacke AB

Projektet Ekobyn startade redan innan 2009. Ekobyn är en grupp av tre stugor som hyrs ut under hela året. Man kan åka dit av flera anledningar. De främsta är närheten till naturen, bastun, Dackestupet, fisket och avkoppling.

Våra egna projekt

Alla våra referenser

Nallepresent på datorskärm
Datorskärm fot
Nallepresent på mobiltelefon

Nallepresent

Webbplatsen Nallepresent förmedlar presentnallar genom olika affiliate-nätverk. Produkterna hämtas från olika affiliate-nätverk och läggs in automatiskt.

Pollenbutiken på datorskärm
Datorskärm fot
Pollenbutiken på mobiltelefon

Pollenbutiken

Eftersom Pollebutiken är en produktbaserad webbplats så presenteras produkterna som ett galleri, likt vilken webbutik som helst. Det är dock ingen webbutik utan en förmedlingswebbplats där besökaren behöver gå vidare till en riktig webbutik för att genomföra köpet.

Skicka Presenter på datorskärm
Datorskärm fot
Skicka Presenter på mobiltelefon

Skicka Presenter

Det kan se ut som en webbutik, men Skicka Presenter är egentligen en produkt-förmedlare. Vi använder affiliate och får på så sätt provision på de produkter vi förmedlar. Köpet sker inte på vår webbplats utan på den webbplats besökaren landar på i nästa steg.