Pollenbutiken

Förmedling av pollenmedicin och huskurer mot pollenallergi.

Pollenbutiken på datorskärm
Datorskärm fot
Pollenbutiken på mobiltelefon

Produktgalleri

Eftersom Pollebutiken är en produktbaserad webbplats så presenteras produkterna som ett galleri, likt vilken webbutik som helst. Det är dock ingen webbutik utan en förmedlingswebbplats där besökaren behöver gå vidare till en riktig webbutik för att genomföra köpet.

Alternativa mediciner

Många som köper pollenmediciner köper samma varje år. Vissa av dem är inte nöjda, men har inte hittat något som fungerar bättre.

I Pollenbutiken finns det mer okända alternativa mediciner och huskurer som på vissa fungerar bättre än de traditionella. Det vill vi framhäva tydligt genom kategorierna på startsidan och i menyn.

Långa blogginlägg

För att öka synligheten hos sökmotorerna har vi skapat blogginlägg som är lite längre. Med längre inlägg kan besökaren stanna längre på webbplatsen och få all information som besökaren behöver. Längre tid på webbplatsen kan öka förtroendet på webbplatsen samtidigt som det ger en signal till sökmotorerna att sidorna är bra.

Inget publiceringssystem

För att kunna få full kontroll valde vi att bygga webbplatsen helt utan publiceringssystem. Det finns både för- och nackdelar med det. En nackdel är att vi inte kan logga in för att skapa sidor. Istället skriver vi en text-fil som vi laddar upp. Ändå tycker vi att fördelarna överväger nackdelarna.

Vi kopplar upp oss mot affiliate-nätverkens produktfiler för att alltid visa de senaste produkterna, helt automatiskt. Det unika innehållet ligger istället i blogg-inläggen och till viss del i kategorierna.

Fler referenser