Skicka Presenter

En förmedlingswebbplats inom presenter av alla de slag.

Skicka Presenter på datorskärm
Datorskärm fot
Skicka Presenter på mobiltelefon

Ett affiliate-projekt

Det kan se ut som en webbutik, men Skicka Presenter är egentligen en produkt-förmedlare. Vi använder affiliate och får på så sätt provision på de produkter vi förmedlar. Köpet sker inte på vår webbplats utan på den webbplats besökaren landar på i nästa steg.

Bilden på startsidan

Något som vi är nöjda med är valet av bilden på startsidan. Den ger exakt den känsla vi är ute efter. En varm välkomnande bild som visar blommor och present. Blommornas blad är gröna och matchar därför den gröna toppen.

Bilden är köpt hos iStock. Behöver man riktigt bra kvalité är det bästa att köpa dem, men var försiktig, för bilder kostar och det är lätt att det drar iväg med mycket pengar. I många fall räcker det med de gratis-bilderna som finns på Pixabay.

Kategorier och butiker

På startsidan och i menyn visas presenterna grupperat på kategori eller på butik. För att göra det trevligt för besökaren har varje kategori en egen bild som vi noga valt ut.

Galleri med olika format på bilder

Då vi hämtar produktfiler automatiskt med produktbilder i har vi ingen kontroll på hur bilderna ser ut. I de produktgallerier vi byggt på webbplatsen, finnd stöd för alla bildformat, liggande, stående, kvadratiska, med eller utan vit bakgrund. Det är en utmaning att få det bra för alla typer av bilder.

Publiceringssystemet Kirby

Vi använder Kirby för den här webbplatsen. Vi skriver om kategorier och butiker i admin-delen av Kirby. I publiceringssystemet kan man anpassa det mesta efter behov vilket är den största fördelen mot många andra system.

Fler referenser